fredag 29 april 2011

määätt

åt precis en fet portion gräddstuvad pasta m bacon o parmesan... mmm-m-m det var gott!
Idag mötte jag annanas vid halv2tiden för att sen dra och sola med anna på solariumet nära mej o det var mycke billigare än dt ja alltid gick till förut, naaajs! ska börja dra dit minst en gång i veckan :D
Fast sanningen är att ja har lite solariumfobi. Jag tycker helt ärligt det är fett läskigt att ligga där, det knakar o bränns lite på rumpan o hälarna o sen får ja alltid för mej att det börjar klia o sticka på olika ställen på kroppen o e bara rädd för att det ska sprängas och liknande. Haha det e jättetöntigt ja vet (Trots att det faktiskt hänt på riktigt!Läste dt i tidningen en gång!) men det är ju just därför ja faktiskt gör dt också :) För att det i nog alla fall gått bra. Men ändå... man känner ju ändå att det inte e sådär jättebra för en :p

Sen gick vi o köpte magnum double o satte oss på den lilla muren när man går ner till eriksdalsbadet o ba softa o snacka om imorrn!
E så taggad på imorrn, alltså valborg, alltså vår feta fecke :D! Tyvärr e folk sjukt dåliga på att attenda. Check this out liksom:
Asså checka! Fortfarande 1682 som inte svarat! Men ja vet iaf många som inte attendat som kommer :) o sen kommer ju säkert folk ångra sen o vissa kanske inte dyker upp osv så ingen aning egentligen  om hur många som kommer!

Men efter att ha varit me anna drog ja hem o dusha o frescha till meej, sen träffa ja sony o tog en sväng på hm o hon köpte ett par fina troser(hehe like someone cares), o sen mötte vi carl o drog till systemet i globen o så kirra han dricka åt oss till imorrn :) Fett me sjysst av han! Var fett nojjig på hemvägen då jag bar på 2 vin åt mej, 1 vin åt jennelie, 1 vin åt anna och 5 öl åt rogge. Tänk att bli tagen av civare då, JÄvligt najs. Hade kännts som mitt fel att ja "förstört" kvällen för alla oss 4 då haha.
aaaja. Nu ska ja dra till Jennelie :D
puzz

1 kommentar:

Hedda sa...

hihi jag är näst högst upp på listan! populär tjäääj, nee sajk ;)