fredag 6 maj 2011

bloggers statistik

En grejj ja älskar me blogspot e att man ser statistiken så detaljerat. Typ därför ja fortsätter blogga här (och för att ja inte pallar byta;) Tänkte göra en printscreen för dom som inte har blogspot o funderar på att byta bloggsida:

Först när man klickar på statistik, så kommer man in på översikt där det står visningar idag, igår, senaste månaden och alltid. Och dom flikar som ja inringat me rött kan man välja vilken statistik man vill se. Dessutom under dom kan man välja om man bara vill se idag, just nu, för en vecka, månad eller sen start. Och det kan man göra på varje flik av dom fyra flikarna. Jag älskar att dom har så mycket alternativ!

Sen om man går in på inlägg, den andra fliken, ser man dom mest visade inläggen för den period man valt. Dom populäraste e överst.

På tredje fliken e den man kan se vad folk googlat på för att hitta bloggen. Ringade in det med rött. Ibland kan man faktiskt se väldigt kul saker som folk sökt på :P Jag tycker den är intressantast iaf. Brukar ha en vecka på den, har man t.ex "Hela tiden" så ser man bara det som folk sökt på mest.Som ni ser söker väldigt många på Scilla. Dagligen är det flera som gör det. Men känns ändå skönt att dom hittar till min blogg iaf tycker jag.

Sista fliken e ganska ointressant, fast ändå kul att kolla hur många utomlands som hittar den :)

Inga kommentarer: