fredag 22 juni 2012

hatkärlek

i princip alla hatar ju hanna widerstedt för att hon är som hon är, helt cp o dum i huvet helt enkelt! Meen nu har jag följt hennes blogg så pass länge (varje dag i ett halvår?) just för att hon ändå är intressant för hon underhåller. O har insett att hon faktiskt är en väldigt intressant person... hmm dt e svårt o skriva ner så folk fattar..
Jag tror såhär: Att eftersom att man automatiskt ska hata en människa som är som hon i dagens samhälle gör folk dt utan att äns tänka efter.. Dt e så självklart lixom. O dt gjorde ju jag också i början...
Men har insett att hon fascinerar mej mer o mer, hon kan va sjukt otippad, hon e helt grym på o måla tavlor, Ibland har hon skrivit sånnadär inlägg som får en att ba jubla för det e så bra sagt, hon har var varit me om mycke o verkar va mycke man intevet om henne.
Dt e coolt hur en människa ändå kan få så många att fascineras av henne, för även fall dom läser hennes blogg för dom hatar henne så är dt för att dom fascineras..

tycker hon e cool för hon går sin egen väg helt enkelt, men dt betyder fortf inte att jag inte tycker hon e cp o säkert har nån slags social störning hah..

kan inte direkt se Kenza lr kissie färga håret rosa, även fast dt inte ens e en så big deal me crazy haircolors. Hanna ba kör lixom!

Inga kommentarer: