onsdag 9 februari 2011

Solarium nästa!



Jag var så galet brun i sommras efter Hven! Dock så kanske det inte framgår på domhär bilderna riktigt, kan jämnföra med nu och då med några bilder som typ e lite liknande (dt var nog på magen ja blev brunast):
i sommar
nu.. februari :(
          

Så jävla crispy var jag!! Nu så e man typ hur vit som helst men man har inte märkt det för att det går gradvis, men faan vad ja e taggad på solarium/åka utomlands(självklart gör man ju helst dt men ändå).. Måste iaf göra nåt av det innan man börjar klä sej i lite mindre kläder ;D Men ja säger alltid att ja ska göra det o så blir det ändå aldrig av för att ja typ inte orkar lr har för lite pengar men aa får fan göra dt snart!
Speciellt till mörkt hår e dt så mycket snyggare att vara solbränd.

Och denhär sommaren ska ja fan vara mörkhårig också! Älskade hårfärgen ja hade i sommras tills den blev för blond men nej denhär gången vill ja prova att vara mörkhårig faktiskt :) o så ska ja försöka bli ännu brunare än förra året ;D

ååh sommar kom hit nuuu nu nu ♥

1 kommentar:

Hedda sa...

tycker du ska köra på brun utan sol istället för solarium Tindro! Billigare + ingen cancerrisk = coool! Dessutom är det lätt att få jämnt om man använder spray :)