tisdag 30 november 2010

KLÄ DEJ VARMT ELLER HÅLL KÄFTEN!!

Återigen, klaga klaga klaga på kylan.
Kan inte bara alla inse att vi bor i sverige?
Man kan inte klä sej för kallt för att sen gå o klaga på att det är jättekallt... då är man ju faktiskt väldigt korkad (no offence men tänk efter lite va)
Visst kan man säga det ibland, som ett konsaterande typ, Men jag iaf gör det bara fall det typ kommer en plötslig vind av isande luft typ o man ba "AAAAAH VAA KALLT!!!" O sen när det blåst förbi så ba ere lugnt igen. Men nää för folk ska börja klaga när dt inte äns är minusgrader. Tänk på't.
Och så vill jag också säga att ja stör mej på alla som ba "SHIT DET HAR INTE VARIT SÅHÄR KALLT PÅ 40 ÅR SA DOM PÅ TV! VÄRLDEN KOMMER GÅ UNDER"
Visst kommer ju världen gå under o blabla, Men asså, Det har ju uppenbarligen varit såhär kallt för 40år sen o säkert ännu längre sen!? Och då äre ju verkligen inte konstigt att det e det nu??  Jag fattar inte hettsen kring kylan.

Tips till alla frysare: Ha en självklart tjock äkta dun jacka som inte alls är tajt eller förliten. Den ska vara luftig och lång(typ gå ner över rumpan).. VIndtät ska na vara. Sen något skitviktigt är att ha tjocka vantar och en halsduk och en mössa för dom tre grejjerna gör galet stor skillnad har ja märkt! raggsockor..
Ha flanellskorta under en kofta under jackan så blire galet varmt..
Källa: Egna erfarenheter ;D

Inga kommentarer: