torsdag 27 januari 2011

Annanas!

Idag efter skolan kirrde ja lite grejjer så som att uppgradera mitt sl-kort i sl-center, sen skulle ja till Nordea för att överföra cash till traderatjejen men nähä! Då var det i Skanstull tydligen stängt p.g.a vattenskada, vafaan liksom.. hade varit så smidigt :( men aja får typ gå till det vid skrapan innan ja hämtar Stella på dagis imorrn, det är liksom på vägen också! Smidigt Tindro.

Sen iaf så mötte ja hedda o sanni o anna o bella o amira i skanstull o aa gjorde lite grejjs men sen drog iaf jag o annanas upp o ja slingade hennes hår! Det vart skitsnyggt! O det var jättekul att umgås på riktigt me henne igen :) mest blivit på fester senaste halvåret..Skulle gärna vilja ladda upp bilden när hon har slinghätta för den är otroligt söt men iofs så sa hon bara att ja inte fick ladda up den på fb.. ;D

Haha jag var också väldigt ful på den så det jämnar ut sej ;D Men visst e hon söt i slinghättan?

En riktigt schnygging me ny hårfärg! Framhävs inte så mycke på bilden dock

O så såg jag ut idag.. trevlans
Just nu sitter ja bara hemma o degar, funtar på att göra en smoothie och kanske sätta på en film..
Har lite jobbiga tankar att reda ut, synd att ja inte kan skriva om det på bloggen. Kanske får dagboken ställa upp igen? Fast ja orkar inte leta fram den.. Kanske får hitta nåt offer på fbchatten att prata ut med (haha ellr inte)..
Jaja orkar inte emoa mej här längre, imorrn äre fredag = kröka = naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajs
crazy taggad på denna helg!

Inga kommentarer: