lördag 29 januari 2011

På din grind av Chords & Organism12

Alltså älska den låten!
Har totalfastnad på den.
(Länkade den här om dagen fall nån vill lyssna.)

Nu ska ja börja fixa mej, får se hur håret blir när det är färdigfixat :) Kanske lägger in bild innan ja drar..
Ska vara hos Dounia om 2 timmar, hehe då borde ja hinna ;D

Skrev aldrig vad ja gjorde igår!
Igår var lite sådär inte vad jag var inställd på men ändå najs :)
Jag och Sony fikade med Norton o Eric på Piarrot (hahaah ingen jävla aning om stavningen) på söder o typ chillade loss, egentligen väntade vi väl på att deras kompis skulle sluta jobba men när han väl gjorde dt så kunde vi ändå inte dra till han, lite synd men whatever :) Stötte på Hedvig o Ceski där också vilket var najs!
hmmmmm sen typ drog vi till ett ställe som itne får nämnas vid namn hahaahah o jag drack en grogg av magic crystal o kände typ mej lite påverkad, omg! Something's up with that vodka.. Asså typ alla reagerar när nån har den o ba "ååååhneeej inte den" så det måste va nåt lite skumt me den asså men vafan ingen har ju dött iallafall. (;
Kom hem till vinne runt 2 kanske. Tycker lite synd om han, han får stå ut me mina emotankar.. men aja.

Btw, börjar bli lite fundersam över mitt rum;
Jag o hedda fångade ett spöke på bild på balkongen som leder in till rummet, Balkongdörrhandtaget har skruvat upp sej själv(?), Stella säger att hon blir rädd i mitt rum men svarar inte när man frågar varför (Man brukar säga att små barn kan märka av andligheter o sådant just för att dom är så öppna till alla intryck och har heller inte lärt sej att "sådant inte finns" för dom vet itne vad det är). Trots detta så känner ja nån slags trygghet i just detta rum.

Eller så äre inte nåt alls :) nu måste ja fixa mej.. vet inte va ja ska ha på mej :I

Inga kommentarer: