torsdag 27 januari 2011

Peace n Love!

Blev fett taggad på peace and love! För dom har redan fått massa artister och ja har hittat flera redan som ja vill se, dessutom känns dt som att alla ja pratat me om festivaler ska dit.
Men grejjen är den att p&l är ju typ 6 nätter vilket ja tycker är alldeles för länge, och kostar dessutom nästan 2000 spänn!! Märkt att festivalpriserna är dyrare iår.. Men så jag tänkte på endagsbiljett(även om dt känns lite ovärt)men att dra dit en dag kostar....waaaait for it...minst 1000 spänn!!! Enligt deras hemsida "Förre året kostade endagarsbiljetter 1000 kronor så iår blir det lite dyrare" ellr nåt sånt står det. Jiisus maria.
Så nej, det blir inge peace n love för min del. SYnd bara att det känns som att det kanske e den som skulle va mest najs??
Iofs så drar juvi till Emmaboda istället för en anledning, Sony var ju på båda förra året så o hon säger att emmaboda var bättre.
Och uppsala reggaefestival blir chill :D Dom har kommit med 4 artister nu iaf, woho! Dock ingen ja känner till men dom e tydligen legender på Jamaica.

mycket najs dära..
Här e Urfs nya och första artister

Emmaboda har fortf inga nya så onödigt att lägga upp bild igen.
Nu ska ja ha lektion ciaaao

1 kommentar:

Hedda sa...

Shiiit vad P&L har blivit uppblåsta! Ba "äh, vi kan ta hur mycket jävla inträde som helst, vi har ändå 50 000 besökare!" well forget it :(