lördag 4 december 2010

Sorg går inte att hantera när man ständigt bär ett stort frågetecken


Kom rätt nyss hem från vinne, sitter och lyssnar på Bright Eyes typ världens vackraste låt langar in den längst ner, det e lördag, ska till eve ikväll :)!!  och igår var det ju fredag.
Slutade med att ja kom till vinne runt 2, 3 o började störtböla o förstörde stämningen (Rogge, Ben o Carl var även där, dom hade varit på krogen).
För att berätta varför, så chillade ja hemma kinda länge och drog sedan ner till skanstull runt 22.20 ( :P )
Och träffade sony o heddo ett litet tag (o nåra andra snubbar men dom e ointressanta ;)
Sen drog jag till Högdalen hem till sofia. Där var Henke, Sofia, Britta och Staffan som är Brittas vänn. Jennelie kom också senare vid typ halv 2.
Det rådde ingen alkoholbrist så vi satt o krökade o pratade om minnen osv. Men sen berättade dom saker som bara gör mej ännu mer förjävligt irriterad.
Inte nog med att en av mina närmsta vänner dött, det ska vara MASSA JÄVLA OKLARHETER KRING ALLTING!!! När vi var i lägenheten så var väskan tömd o nycklarna + reservnycklarna borta o mobilen borta men vi trodde ju att polisen tagit det som nåtslags utredningsmaterial eller ja vetefan. Men nej dom har inte tagit nånting. ????????????


Tydligen får vi inte se henne på visningen utan plast över av anledning ja inte tänker berätta. Och av den anledningen är dethär också jävla skumt.. vad fan har hänt med henne???!!
Det har gått en jävla månad och 18åringar dör inte bara sådär. Visst, det är väl därför det tar sån jävla tid att få fram svaret men dom vägrar säga nånting till Britta o hon e ändå scillas mamma.
Vadfan har hänt med vår lilla Scilla?
Vem fan har tagit hennes nycklar, mobil, pengar? Hon kan inte slarvat bort dom för hon hade ju kommit in i lägenheten uppenbarligen!? Varför var inte TVn på ifall hon låg o sov?
Inte nog med att vi går igenom en svår sorg, vi får heller aldrig veta vad som hänt henne.
Och polisen vägrar säga nånting. Vafan är problemet med allt.
Vi har massa olika saker att gå efter som alla leder åt helt olika håll. Alltså vi kan inte äns chansa på vad som hänt så svårt äre! Allt e så jävla sjukt o ja tror inte att nån riktigt kan förstå hur vi känner.
Det går inte att hantera en sorg när man inte äns vet vad som hänt.
VAFAN HAR HÄNT!??
det var iaf jävligt skönt att gråta ut igår och det måste man göra. Jag hoppas bara att ja kunde det oftare.
Det känns verkligen som att vi aldrig kommer få veta. Ju längre tid det går ju hopplösare känns det.
Och jag kan inte leva med att inte få veta, det går inte.



Underbar låt av Simon and Garfunkel, Scilla hade sagt att hon ville att den skulle spelas på hennes begravning.

Nu vet vi iaf att minnesstunden ska vara på skogskyrkogården och det känns hur skönt som helst för jag älskar det stället och det är så nära.

Inga kommentarer: